Про воду

Аквіа - питна вода на кожний день

Про воду

Аквіа - питна вода на кожний день

Підходить для щоденного вживання

Приготування улюбленої страви

Заварювання смачної кави

Так і для інших побутових потреб

Регулярне вживання води сприяє покращенню стану організму, підвищує імунітет, нормалізує роботу травлення і прискорює обмін речовин.

Заставка сторінки про воду

Збалансований мінеральний склад

Збалансований мінеральний склад

Відповідно до вимог ДержСанПін 2.2.4-171-10 ми контролюємо три типи досліджень аналізу води:

Фізико-хімічний

Мікробіологічний

Радіологічний

Простими словами - смак, запах, pН, мінералізація, жорсткость, лужність, мікробіологія та ще 30+ показників – за якими ми регулярно та ретельно стежимо, та які включають в себе макро та мікроелементи в оптимальній кількості.

Калій

Магній

Кальцій

Жорсткість

Лужність

Сухий залишок

pH

2.9

17.0

2.0

1.4

1.0

70

7.5

мкг/дм3

мкг/дм3

мкг/дм3

мкг/дм3

мкг/дм3

мкг/дм3

6 ступенів фільтрації та очистки води

6 ступенів фільтрації та очистки води

Проходить шість ступенів фільтрації та очищення на сучасному обладнанні від провідних світових компаній у водопостачанні та водоочищенні: DOW (США), Clack (США), Chemviron (Бельгія), Grundfos (Данія), Ebara (Італія), Ecosoft (Україна).

Логотип Dow Chemical Company
Логотип Clack Corporation
Логотип Ebara Corporation
Логотип Grundfos AG
Логотип Chemviron Carbon
Логотип НВО Екософт
1

Механічне очищення

Видалення великих частинок: мулу, піску то що

2

Пом'якшення

Видалення солей жорсткості, заліза та сірководню

3

Видалення хлору

Видалення хлору та органічних з'єднань

4

Зворотній осмос

Мембранний процес, очищає воду від всіх типів забруднень

5

Мінералізація

Збагачення корисними мінералами та коррекція pH

6

Знезараження

Знезараження води за допомогою ультрафіолетової лампи

Гарантована якість ISO 22000

Гарантована якість ISO 22000

Якість та безпечність питної води "Аквіа" підтверджується сертифікатом системи управління безпечності харчових продуктів НАССР (ISO 22000:2019) та регулярним лабораторним контролем, який робимо у акредитованих лабораторіях ILAC MRA.

Логотип HACCP Food Safety
Логотип ISO 22000:2019
Логотип центру ILAC MRA